RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans şi-ar dori cinci jucători adevăraţi la Energia

/ 22 noiembrie 2009

barber_gazEtapă după etapă, meci după meci, Theo Evans pare a se lămuri că accederea în play-off cu lotul pe care-l are acum la dispoziţie este un obiectiv aproape imposibil.

Tehnicianul Energiei este acum nemulţumit chiar şi de unul dintre jucătorii în care îşi punea speranţe, Justin Griffin fiind unul dintre cei mai slabi jucători în ultimele partide disputate de Energia: „Griffin nu a jucat bine şi asta este una dintre probleme. Uneori joacă bine, uneori joacă prost, a fost cel mai inconstant jucător. Troupe şi Barber sunt mai constanţi. Nici Cole nu a jucat bine, dar asta nu e prima oară. Este ce este, până la urmă…”, a comentat amar Theo Evans evoluţia jucătorilor cu care este nevoit să joace până la finalul turului. Din nefericire, se pare că nici din iarnă lucrurile nu vor sta mai bine, întărirea echipei fiind legată de resursele financiare alocate echipei, iar acestea nu vor fi altele decât cele deja cunoscute: „O să vedem ce vom face în iarnă când vom şti bugetul. Din ce ştiu nu avem destui bani să facem schimbări. Dacă nu facem schimbări va fi foarte greu pentru noi. Ne trebuie cinci jucători adevăraţi. Nu avem un jucător mare care să joace tare în spaţiul de trei secunde”, s-a plâns Theo Evans. În schimb, preşedintele executiv al Energiei, Dan Cumpănaşu, gândeşte pozitiv şi speră ca din retur echipa gorjeană să fie întărită cu doi dintre foştii săi jucători, Louis Darby şi Kibwe Trim.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.