RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans se gândeşte la unul din locurile 7-9 la finalul turului

/ 22 noiembrie 2009

evans 2211Înfrângerea Energiei era una previzibilă chiar şi pentru antrenorul echipei gorjene, Theo Evans, acesta fiind conştient că echipa medieşeană era aproape imposibil de învins la Târgu Jiu.

În aceste condiţii, Energia a evoluat mai mult cu gândul de a limita proporţiile scorului, iar acest lucru a fost reuşit printr-o evoluţie mai bună în finalul întâlnirii: „A fost un meci greu, ne-am aşteptat să fie aşa. Mediaş a câştigat împotriva celorlalte echipe la peste 30 de puncte. A fost bine să vedem că jucătorii de la final au jucat tare şi bine şi nu au renunţat, au continuat să joace”, a declarat antrenorul Theo Evans.

Având un program infernal pe teren propriu şi două meciuri în care se poate întâmpla orice, în deplasare, Evans mai vrea cel puţin un succes pentru echipa sa până în iarnă: „Avem mult de muncă, avem meciuri grele care vin. Pentru noi obiectivul este să câştigăm unul sau două meciuri până la final şi să terminăm turul pe poziţiile 7, 8 sau 9 în speranţa că în iarnă vom face câteva schimbări. Sperăm să câştigăm la Oradea, poate la Otopeni sau acasă cu Clujul. În liga asta nu ştii ce se va întâmpla”, a mai spus tehnicianul Energiei după meciul pierdut acasă în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.