RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans: „Ar fi o surpriză să pierdem cu Braşovul”

/ 13 noiembrie 2009

Panou baschet_th

Energia Rovinari are în acest weekend una dintre cele mai facile misiuni din actuala stagiune, la Târgu Jiu urmând a juca CSU Cuadripol Braşov, o echipă care în acest moment ocupă ultima poziţie în clasament fiind foarte departe de evoluţiile apreciate din sezonul precedent.

După ce a pierdut jucători importanţi şi se confruntă cu serioase probleme financiare, CSU Cuadripol Braşov a înregistrat o singură victorie în acest sezon, victimă căzând sub Tâmpa o altă echipă cu probleme, CSM Oradea. Chiar dacă şi Energia este mult sub nivelul baschetului arătat în sezonul trecut, antrenorul Theo Evans spune că nu ar trebui să se pună problema învingătoarei în partida de sâmbătă: „Ar fi o surpriză să pierdem acasă cu Braşovul. Am pierdut meciuri cu echipe considerate de unii mai slabe, dar asta s-a întâmplat în deplasare. Pe teren propriu suntem destul de puternici să ne impunem. Suntem neînvinşi acasă în acest campionat şi sper să râmânem aşa şi după acest meci, deşi sunt convins că va veni odată şi odată şi momentul în care vom pierde la Târgu Jiu, dar sper să se întâmple cât mai târziu asta”, a declarat tehnicianul Energiei.

În cazul unei victorii în faţa celor de la CSU Cuadripol Braşov, Energia are şansa de a urca în clasament în cazul în care CS Otopeni va pierde întâlnirea din deplasare cu BC Argeş Piteşti, caz în care gruparea gorjeană ar ocupa locul 6 în clasament după nouă runde.

Partida dintre Energia Rovinari şi CSU Cuadripol Braşov se va disputa sâmbătă în Sala Polivalentă din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:30.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.