RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans: „Suntem inconstanţi, dar putem câştiga în faţa oricui”

/ 8 decembrie 2009

theo_0812Theo Evans are regrete aproape de finalul primei părţi a campionatului, dar acestea nu sunt legate de faptul că a ales să revină la Târgu Jiu în condiţiile în care echipa beneficiază de un buget restrâns faţă de cel din sezonul trecut.

Tehnicianul Energiei spune că principala problemă a jucătorilor care formează nucleul pe care se bazează este aceea a inconstanţei: „Sunt uşor dezamăgit pentru că de fiecare dată mă gândesc să câştig şi la unele meciuri chiar am avut impresia că putem câştiga în ciuda faptului că nimeni nu ne dădea prea multe şanse. Nu suntem constanţi, dar oricând putem juca bine, aşa că avem şanse să câştigăm în faţa oricui”, spune Evans.

Speranţele antrenorului Energiei sunt legate de campania de achiziţii din această iarnă. Evans spune că dacă la echipă vor putea reveni Trim Şi Darby, iar conducerea clubului va rezolva şi problema aducerii unui jucător român de valoare, lucrurile se vor schimba radical din retur, iar echipa gorjeană va redeveni una de temut pentru forţele baschetului românesc: „Cu ceva schimbări în iarnă ne vom îmbunătăţi jocul şi o să jucăm mai bine în partea a doua a campionatului. Până atunci însă trebuie să închidem prima parte a campionatului şi din cele două meciuri rămase trebuie să câştigăm unul. În retur avem un program mai bun care ne va ajuta să urcăm într-o poziţie de pe care să luptăm pentru un loc în play-off”, a mai spus Theo Evans.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.