RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Evans se teme că Darby şi Trim nu s-au acomodat după schimbarea de fus orar

/ 15 ianuarie 2010

Antrenorul american al Energiei, Theo Evans, spune că echipa gorjeană va avea în prima etapă a returului un adversar dificil în teren, dar şi un altul ascuns, diferenţa de fus orar dând încă bătăi de cap ultimilor veniţi.

Louis Darby şi Kibwe Trim au doar o săptămână de când au revenit în România şi au avut probleme cu adaptarea la ora locală: „Darby şi Trim au venit de puţine zile şi sunt nopţi în care nu reuşesc să doarmă mai mult de câteva ore. Pe timpul zilei ei obosesc, dorm o oră, iar apoi noaptea nu mai au somn. Le-am spus să facă tot posibilul să nu mai doarmă deloc pe timpul zilei pentru a se putea beneficia de orele de somn”, a explicat Evans problemele jucătorilor săi.

Dincolo de aceste probleme, Theo Evans spune că Energia va avea un meci greu cu piteştenii: „Va fi un meci strâns. N-am avut timp să pregătim cum se cuvine meciul, dar avem trei jucători noi care au ridicat nivelul echipei. Nu o să fie un meci în care să câştigăm la o diferenţă de 20 de puncte. Piteştiul are trei jucători de echipă naţională şi ne va fi greu să câştigăm acest meci”.

Debutul returului Diviziei A de baschet masculin va pune faţă în faţă la Târgu Jiu pe Energia Rovinari şi BC Argeş Piteşti, meciul urmând a se disputa sâmbătă, cu începere de la ora 19:00, la Sala Polivalentă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.