RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu cere la Vaslui angajament, determinare, dorinţă de victorie şi dăruire

/ 26 februarie 2010

Foşti colegi la echipa naţională la Campionatul Mondial de Fotbal din 1998, dar şi adversari în cel mai aprins derby din România, Dinamo – Steaua, Ciobotariu şi Lăcătuş se înfruntă la Vaslui din postura de antrenori ai unor echipe cu obiective total diferite.

Cu un evident plus de experienţă în calitate de antrenor de fotbal, dar şi cu un lot net superior din punct de vedere valoric, Lăcătuş pleacă din postura de favorit la victorie în meciul de sâmbătă. Tehnicianul Pandurilor, Liviu Ciobotariu, spune că nu este vorba despre o confruntare a antrenorilor, ci de o dispută între două echipe în care gorjenii vor să facă uitat meciul pierdut pe teren propriu în faţa Astrei: “Nu este un duel între mine şi Lăcătuş. Joacă Vaslui cu Pandurii. Joc greu, întâlnim o formaţie foarte bună, se bat pentru titlu. Pentru mine este important că vreau să recuperăm punctele pierdute acasă în cel mai scurt timp. Rămâne de văzut ce se va întâmpla”, a declarat Ciobotariu.

Pentru obţinerea unui rezultat pozitiv la Vaslui, Ciobotariu le cere jucătorilor săi exact ceea ce le-a lipsit la jocul cu Astra: “Angajament, determinare, dorinţă de victorie şi dăruire. Dacă vom avea astea de partea noastră, atunci le vom pune probleme mari adversarilor. Întâlnim un adversar foarte puternic, dar noi avem dorinţa de-a aduce punctele înapoi”, a explicat tehnicianul echipei târgujiene.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.