RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu vrea confirmări la Vaslui pentru schimbările pe care le vede la antrenamente

/ 24 februarie 2010

Tehnicianul Pandurilor, Liviu Ciobotariu, spune că echipa gorjeană este capabilă de o surpriză la Vaslui, jucătorii dând semne că ar fi înțeles ceva după eșecul rușinos din partida cu Astra.

Ciobotariu este însă rezervat atunci când vorbește despre jucători și spune că așteaptă ca lucrurile pe care le observă acum la antrenamente să fie vizibile și la jocurile oficiale: “Atitudinea lor e schimbată, am observat asta la antrenamente şi în comportamentul lor. Sper să ne fi trezit şi îmi doresc să aducem punctele înapoi.

Am discutat cu jucătorii şi le-am spus ce trebuia, a fost şi o discuţie comună cu domnul preşedinte. Ei sunt conştienţi, am văzut o schimbare în comportament, dar aştept la joc să îmi demonstreze că a fost un accident. Din vorbe şi antrenamente nu mă conving”, a declarat antrenorul Pandurilor .

La meciul cu FC Vaslui, antrenorul Pandurilor promite schimbări în formula de start, însă nu a dezvăluit care vor fi jucătorii care vor fi pedepsiți și trecuți pe banca de rezerve sau chiar scoși din lotul pentru meciul din această rundă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.