RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu mizează la Vaslui pe forţa grupului din sânul echipei sale

/ 25 februarie 2010

Investiţiile făcute de Adrian Porumboiu în ultima vreme în echipa din Vaslui nu-l sperie pe Ciobotariu, care spune că grupul învinge individualităţile.

FC Vaslui pare să fie campioana trasferurilor în această iarnă, la echipa patronată de Adrian Porumboiu şi antrenată de Marius Lăcătuş ajungând fraţii Lucian şi Dinu Sânmărtean, Costly, Milanov şi Gladstone. Liviu Ciobotariu nu contestă valoarea fotbaliştilor din lotul vasluienilor, dar este convins că dacă echipa sa se va comporta ca un grup unit, Pandurii au şanse să obţină un rezultat bun în Moldova: “Pentru mine este importantă valoarea grupului pentru că grupul de multe ori poate învinge valoarea individuală. Sper să avem un grup să fi învăţat din ce am făcut prost la meciul cu Astra. Nu dau pronosticuri legate de acest meci, dar dacă avem atitudine, atunci le vom pune probleme mari”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Meciul dintre FC Vaslui şi Pandurii Târgu Jiu este programat a se disputa sâmbătă, de la ora 17:00, şi va fi transmis în direct de Digisport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.