RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu cere răbdare pentru a arăta ce poate

/ 9 decembrie 2009

ciobi0411Liviu Ciobotariu, inivitat la emisiunea Sport Report de la Gorj TV, a cerut răbdare pentru că echipa are nevoie de timp pentru a se adapta la cerinţele sale, la sistemul său de joc, cu timpul urmând ca rezultatele să apară iar spectacolul promis să-şi găsească locul şi pe „Municipal”-ul târgujian.

Tehnicianul Pandurilor a precizat că vrea să facă din Pandurii o echipă care să aibă şi rezultate dar şi spectacol de oferit suporterilor: „Dacă se va avea răbdare, eu am să încerc să fac ca această echipă să aibă rezultate. Îmi doresc foarte mult ca echipa să joace fotbal şi să facă spectacol pentru a putea aduce lumea la stadion pentru că ştiu că gorjenii sunt iubitori de fotbal. Cred că ei merită un joc spectaculos, dar, bineînţeles, cele mai importante sunt punctele”, a spus Ciobotariu. Acesta a mai adăugat că nu a făcut mari modificări în stilul de joc al echipei pentru a nu deregla mecanismele deja create, dar tactica de joc va fi cu totul alta începând din retur:

„Am aplicat doar parţial ceea ce doresc eu, dar voi schimba în totalitate această tactică în iarnă când voi avea mai mult timp să lucrez şi din punct de vedere fizic, dar şi din punct de vedere tactic”.

Ciobotariu mai spune că nu se simte ameninţat, chiar dacă au apărut deja primii contestatari: „Nu simt nici o presiune, fiecare are modul lui de a gândi. Eu nu contest faptul că am şi contestatari. Trăim într-o ţară liberă. Pe mine nu mă interesează ce a făcut domnul Cârţu înainte. Dar cred că această echipă va juca fotbalul pe care poate să-l joace şi aşa cum vreau eu”, a încheiat tehnicianul Pandurilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.