RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voinea, promovat la prima echipă de Grigoraş

/ 18 octombrie 2010

Apetitul lui Petre Grigoraş pentru promovarea tinerilor s-a făcut simţit deja, unul dintre jucătorii echipei a doua fiind invitat la prima echipă pentru a se antrena alături de cei care evoluează în Liga I.

Atacantul Albert Voinea este primul jucător care face pasul de la echipa a doua către prima echipă în acest sezon, Grigoraş arătând mult mai mult interes faţă de tinerele talente locale decât predecesorul său, Ionuţ Badea. “Grigoraş a arătat interes pentru tot ce înseamnă fotbal la Pandurii chiar din prima săptămână petrecută la Târgu Jiu. Încă dinaintea plecării în cantonamentul din Antalya, Grigoraş a cerut atunci programul de pregătire al Centrului de Copii şi juniori, secunzii săi au asistat la trei antrenamente ale acestora, el însuşi participând la unul dintre aceste antrenamente”, a declarat secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi.

Legat de sistemul de promovare a tinerilor din propria pepinieră, Grigoraş a precizat încă de la venirea sa la Târgu Jiu că poarta va fi mereu deschisă, dar că totul depinde de jucători şi de felul în care ei vor înţelege să profite de oportunităţile apărute: „Ideea mea despre fotbal este să promovez tineri din propria pepinieră. Voi încerca 100% şi la Pandurii, dar ca să rămână la echipă depinde de ei. Aveam o politică de a avea în echipă 2-3 tineri, dar după o perioadă multora le creşte năsucul şi uită că au venit din altă parte. Acei jucători se întorceau de unde au venit şi veneau alţii. Am avut şansa de a lucra cu jucători care au avut dorinţă de a face performanţă, cred că am 20-25 de jucători promovaţi în prima ligă”, a declarat tehnicianul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.