RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II, în cantonament cu prima echipă

/ 7 ianuarie 2010

Intenţiile de promovare în Liga a II-a a echipei secunde a Pandurilor prind din ce în ce mai mult contur, elevii lui Gabi Zahiu urmând să beneficieze în această iarnă de aceleaşi condiţii de cantonament în Antalya ca şi prima echipă.

De luni, Pandurii II vor merge în cantonament la Govora pentru 10 zile de acumulări, iar după revenirea din staţiunea vâlceană, echipa va intra în linie dreaptă pentru cantonamentul din Turcia, acolo unde vor fi cazaţi la acelaşi hotel cu prima echipă, astfel antrenorul Liviu Ciobotariu putând urmări atent şi jucătorii susceptibili de a face în curând pasul spre prima echipă.

Pandurii II şi-au asigurat pentru retur serviciile portarului Nicuşor Bănică, jucător ce a fost mulţi ani în lotul Universităţii Craiova şi care a evoluat ultima dată pentru FC Drobeta Turnu Severin. Bănică împlineşte chiar astăzi 26 de ani şi a semnat deja cu Pandurii II un contract valabil pentru un an. La reunirea echipei, care a avut loc în această dimineaţă, s-a prezentat şi mijlocaşul George Bertea, fost jucător la Pandurii, unul dintre artizanii promovării echipei în primul eşalon. Acesta a evoluat ultima dată în Liga a II-a, la Săgeata Stejaru, este acum liber de contract şi se încearcă legitimarea sa la Pandurii II.

Pandurii II au ca obiectiv promovarea în Liga a II-a, dar şi promovarea tinerilor jucători de la grupele de juniori ale clubului gorjean, la această echipă fiind promovaţi mai mulţi juniori precum: Ştefan Iclănzan, Ionuţ Constantin, Ştefan Alexandru, Sorin Brandibur, Alexandru Petrache, Albert Voinea sau Victoraş Toader.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.