RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pleaşcă, Rada, Diaconu şi Tătaru – priorităţi pentru noua echipă a Pandurilor

/ 1 iunie 2010

Odată parafată situaţia Pandurilor, care sunt nevoiţi să evolueze din nou după cinci ani în liga a doua, oficialii grupării gorjene au pus la punct şi planul de restructurare şi redresare a echipei, iar un rol important le este alocat tinerilor jucători ce au evoluat la echipa secundă.

Preşedintele Marin Condescu se căieşte că n-a fost suficient de convingător în faţa antrenorilor pe care i-a avut la echipă astfel încât aceştia să aibă curajul să-i folosească pe tinerii jucători pe care i-au avut în pregătiri alături de echipă, dar care n-au jucat decât foarte puţin, pe final de campionat: „Obiectivul nostru va fi să promovăm într-un an de zile, dar cu foarte mulţi jucători de la Pandurii II în lot, Pleaşcă, Rada, Diaconu sau Tătaru. Toţi jucătorii care au retrogradat cu echipa vor fi puşi pe lista de transfer şi renegociem contractele cu cei care rămân. Dacă îşi vor găsi echipe vom negocia un eventual transfer”, a declarat preşedintele Pandurilor.

Deşi iniţial spunea că nu va lăsa jucătorii să plece şi le va pregăti supliciul unui periplu prin campionatul judeţean, Marin Condescu pare să fi revenit la sentimente mai bune faţă de jucători declarând că-i va lăsa să plece pe cei care-şi vor găsi echipe: „Păcurar are 450.000 de euro clauza de reziliere a contractului şi poate să scape uşor. Dacă va fi bine pentru el şi va fi mulţumit unde îşi va găsi echipă ne vom da acordul să fie transferat. Dacă are ofertă de ce să nu-l lăsăm să plece? Nu-l ţinem aici cu forţa”, a spus oficialul gorjean despre golgheterul Pandurilor din ultimul sezon.

Dacă cei mai mulţi jucători au dezamăgit în sezonul recent încheiat, există şi jucători cărora Condescu le mulţumeşte, printre aceştia fiind şi portarul Răzvan Stanca, acestuia preşedintele Pandurilor prevăzându-i un viitor frumos la echipa naţională dacă va juca în continuare în primul eşalon: „Stanca va pleca să joace în Liga I pentru că are şanse să ajungă la naţională în condiţiile acestei crize de portari”, a mai spus Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.