RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu crede că Grigoraş poate face ce n-a făcut Badea

/ 4 octombrie 2010

Pentru preşedintele Pandurilor, unul dintre motivele pentru care Ionuţ Badea nu va continua să pregătească echipa gorjeană este acela de a nu fi reuşit să lege într-un singur lot jucătorii aduşi de la două echipe.

“Ionuţ Badea nu poate să spună că nu am încercat să ajutăm la această atmosferă. Înainte de a cumpăra jucători de la Internaţional el a făcut lotul. Am oprit trei jucători pe care i-am plătit, dar am renunţat la ei că nu faceau parte din vederile lui. Am renunţat la acei jucători care din punctul lui de vedere puteau crea atmosferă, iar acum îi văd jucând bine la alte echipe. Am creat toate premisele ca lucrurile să se întâmple aşa cum îşi dorea în acel proiect în care şi eu am crezut”, sună reproşurile făcute de preşedintele Marin Condescu la adresa lui Ionuţ Badea.

Preşedintele gorjenilor crede că Grigoraş va elimina această problemă şi toţi jucătorii vor porni de acum cu şanse egale în ochii antrenorului: “N-a fost nici greu nici uşor să-l conving pe Grigoraş să vină la Pandurii. I-am prezentat cum stă situaţia şi lotul de jucători. El mi-a spus că e un lot care este mai bun decât anul trecut. Problema cea mai grea care trebuia să se rezolve este această fuziune dintre jucătorii care veneau cu Badea şi cei care erau la Pandurii. Cred că Grigoraş va reuşi să creeze o simbioză care este necesară la Pandurii pentru că acum niciun jucător nu va mai pune dintâi graniţă că Ionuţ Badea este numai al jucătorilor veniţi de la Internaţional deşi eu am vorbit cu ei şi ei n-au spus acest lucru. Noi n-am primit pe nimeni gratis de la Internaţional, pentru toţi jucătorii am plătit bani pentru a fi la Pandurii Târgu Jiu. Grigoraş nu a cerut jucători. Pe mulţi dintre ei îi cunoaşte, e un antrenor care cunoaşte campionatul românesc. Acum nu mai putem să aducem nimic, până în iarnă”, a precizat Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.