RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu a oficializat venirea lui Grigoraş la Pandurii

/ 4 octombrie 2010

De pregătirea tehnică a Pandurilor se va ocupa de acum Petre Grigoraş, este anunţul oficial făcut de Marin Condescu, preşedintele echipei gorjene ferindu-se însă a-l numi pe acesta drept antrenor.

Condescu nu a rezolvat încă problema despărţirii de Ionuţ Badea, una pe care o doreşte pe cale amiabilă: „Ionuţ Badea spune că pe viitor există speranţe, dar la şase puncte… Ionuţ Badea poate continua cât vrea el, dar de pregătirea tehnică a echipei se va ocupa Petre Grigoraş. Nu este nicio piedică pentru a oficializa acest lucru. Ionuţ Badea nu se mai ocupă de pregătirea echipei nu din alte motive, ci pentru că ne-am instalat confortabil pe ultimul loc. Cred că vom ajunge de comun acord la o soluţie amiabilă, decizia CA este destul de clară. Am această libertate de a găsi şi alte căi decât demiterea pentru neîndeplinirea obiectivelor propuse”, a declarat Marin Condescu. Acesta a lăsat să se înţeleagă faptul că, dacă Badea nu va accepta să îşi rezilieze contractul cu Pandurii, clubul îi va găsi o altă preocupare: “Nu ştiu situaţia de la Vaslui,dar o echipă poate să aibă 3-4 antrenori dacă îşi permite. Contractul între noi şi Badea este unul de muncă, are program de 8 ore pe zi. Se poate ocupa de muncă în cadrul clubului şi să fie salarizat pentru ceea ce face şi să nu fie nevoie pentru a fi demis aşa cum s-a stabilit”, a mai spus preşedintele Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.