RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu, sub tirul lui Condescu

/ 19 mai 2010

Situaţia în care Pandurii a ajuns, cu şanse minime de salvare de la retrogradare înaintea ultimei etape, l-a făcut pe preşedintele Marin Condescu să facă o analiză a celor întâmplate în ultimul an.

Primul vinovat găsit este chiar Marin Condescu, preşedintele luând asupra sa întreaga responsabilitate: „Principala mea vină e că echipa retrogradează. Puteam să dau afară antrenori, jucători, puteam face o mie şi una de lucrur.  Nu am avut înţelepciunea să aleg cea mai bună soluţie”, a declarat preşedintele grupării târgujiene. Acesta şi-a îndreptat apoi tirul asupra antrenorilor: “Am dat prea mult credit antrenorilor, ei au făcut transferurile, au dat afară jucătorii iar când a fost să adunăm… Nu regret atât de mult aducerea lui Ciobotariu cât n-am găsit cea mai bună soluţie după plecare lui de la Pandurii. S-a greşit şi în momentul când l-am adus”, a mai spus Condescu, preşedintele Pandurilor ironizându-l apoi pe antrenorul pe care l-a avut pe banca echipei în două rânduri în acest sezon: “Putem să-i oferim d-lui Cârţu posibilitatea să antreneze în Divizia B, el este încă sub contract cu noi. El este sub contract cu noi să vadă ce înseamnă să promoveze o echipă, că poate a uitat”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.