RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu așteaptă explicații de la Cârțu

/ 6 mai 2010

Președintele Pandurilor a lipsit de la meciul cu Poli Iași, dar este la curent cu ceea ce s-a întâmplat deși spune că nu a avut posibilitatea de a viziona partida.

Marin Condescu spune că nu a vorbit cu antrenorul Sorin Cârțu, însă va avea o discuție în această seară: “Ieri am pierdut ca fraierii. A fost cel mai bun joc al nostru din retur. Nu înţeleg ce s-a întâmplat şi o să am o discuţie cu antrenorul Sorin Cârţu pentru a lămuri lucrurile”.  Președintele gorjenilor pare gata să întrerupă colaborarea cu Sorin Cârțu, Condescu radicand la fileu și câteva întrebări pentru tehnicianul pe care l-a readus la echipă în primăvara aceasta cu speranța de a salva echipa de la retrogradare: “De ce îl bagă pe Stancu care îşi va termina împrumutul la Pandurii în această vară şi nu a jucat deloc în retur? De ce în bagă pe Raskovic când ştie că nu îi prelungesc contractul? De ce nu a jucat cu Pleaşcă dacă ne tot spune că promovează tineri?”, a întrebat retoric Marin Condescu.

În ciuda situației disperate în care echipa se află în acest moment, Condescu nu doar speră că salvarea de la retrogradare este un obiectiv realizabil, ci și dă mari șanse de îndeplinire acestui obiectiv, e drept, cu o singură condiție: “Avem 80 % şanse de a ne salva dacă Dinamo câştigă cu Timişoara. Am juca în ultimele trei etape cu echipe demotivate. Dacă şi Ceahlăul speră de ce nu am spera şi noi?”, a mai spus Condescu.

Dinamo și Timișoara se vor înfrunta în această seară pe terenul bucureștenilor, Marin Condescu fiind convins că timișorenii pierzând în Groapă nu vor mai avea șanse de a se lupta nici pentru titlu și nici pentru locul doi, cel care le-ar asigura bănățenilor accesul în preliminariile Champions League, astfel încât la partida de la Târgu Jiu nu ar mai avea o motivație prea mare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.