RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu aşteaptă dezlegarea de la Condescu

/ 5 mai 2010

Semieşecul înregistrat de Pandurii pe teren propriu în faţa celor de la Poli Iaşi, echivalent în proporţie de 99% cu retrogradarea echipei gorjene, l-a făcut pe Sorin Cârţu să ceară conducerii clubului rezilierea contractului său.

Tehnicianul Pandurilor a declarat că nu mai crede în şansele gorjenilor de a se salva de la retrogradare, chiar dacă matematic ele mai există, şi s-a arătat dispus să părăsească pentru a doua oară în acest sezon Târgu Jiul:

Pandurii mai au de disputat în acest sezon doar trei partide, cel puţin una dintre ele urmând a fi disputată fără Cârţu pe banca tehnică, antrenorul Pandurilor fiind eliminat în finalul meciului cu Poli Iaşi pentru proteste vehemente după două gesturi lipsite de fair play ale oaspeţilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • costel spune:

    Un antrenor las, de toata jena. Cand a revenit la Pandurii, echipa nu era pe loc retrogradabil. Se crede un mare geniu desi nu a reusit, in acest retur, sa bata vreuna dintre contracandidatele la retrogradare. Condescu este cel mai vinovat pentru ca nu a reusit vreodata sa aduca antrenori de calitate. Este rusinos cum acest Cirtu da vina pe jucatori de parca el nu are nicio vina.

  • costel spune:

    Spectatorii din Tg-Jiu nu merita echipa in prima liga. In timpul meciului, in loc sa incurajeze echipa, ei erau suparati ca Universitatea a pierdut la Piatra Neamt si are sanse sa pice in B, desi aceasta ar fi insemnat implicit ramanerea pandurilor in Liga I. Spuneu ca prefera sa picam noi in B, dar sa se salveze Stiinta. Rusine !

  • no mercy spune:

    @costel: dak e asa cum spui, inseamna k acesti falsi sustinatori ai Pandurilor sunt de fapt niste prazari frrustrrati si nu merita sa aiba in orasul lor o echipa de A. mergeti la severin, prazarilor si lasati Tg.Jiu-ul in pace, aici este Pandurii-echipa acestui oras indiferent de divizia in care joaca, A sau B. Cine tine cu aceasta echipa, tine si la bine si la greu, dar de unde sa stie samantzarii astia ce inseamna sa fii cu adevarat suporter! niste mancatori de seminte si niste betivani umflati de bere normal k tin cu echipa micutelului de la seeverin si nu cu Pandurii pt k il adora pe „regele” lor:mititelu. cat priveste vina pt unde a ajuns Pandurii cred k e as: condescu cel mai vinovat, cartu pt k terorizeaza pe toata lumea si nu in ultimul rand fotbalistii. Cu toate astea, cred ca si in div.B trebuie sa fie sustinuta echipa de putini dar adevarati suporteri nu de fanii prazului, aia sa mearga dupa NEstiinta! Hai Pandurii!

  • raul tg-jiu spune:

    ce tot comentati voi e normal ca lumea sa tina cu campioana unei mari iubiri adica cu STIINTA decat sa tina ca voi cu echipele din buCUResti.FORTZA STIINTA!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.