RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu şi-a început deja al doilea mandat la cârma Pandurilor

/ 18 martie 2010

Pandurii  nu mai au timp pentru prea multe lacrimi sau lamentări, după despărţirea de Ciobotariu, la doar patru ore după terminarea meciului cu Ceahlăul, la Târgu Jiu a sosit vechiul şi totodată noul tehnician al echipei, Sorin Cârţu.

Sorinaccio a fost prezentat din nou lotului echipei de către preşedintele Marin Condescu în cantonamentul echipei, la Hotel Sport, iar după câteva discuţii cu jucătorii, Cârţu a definitivat şi lotul pentru meciul de sâmbătă pe care Pandurii îl vor susţine în deplasare cu CFR Cluj.

„Aş fi vrut să vin într-o altă situaţie, să mă întorc la Pandurii într-o situaţie mai bună pentru echipă”, a fost una dintre primele declaraţii făcute de Sorin Cârţu pentru site-ul oficial al Pandurilor, tehnicianul echipei gorjene menţionând faptul că lotul este unul pe care-l cunoaşte foarte bine, însă nu ştie la ce să se aştepte de la jucători din punctul de vedere al pregătirii fizice: „E o situaţie grea şi dificilă acum pentru echipă, dar am încredere în băieţi că pot să remedieze această situaţie pentru că le ştiu aşa în mare posibilităţile. Nu este o situaţie disperată, dar este o situaţie care trebuie să-ţi dea frisoane”, a mai spus Cârţu pentru www.pandurii-tg-jiu.ro .

În al doilea mandat al său la Târgu Jiu, Sorin Cârţu va beneficia de acelaşi staff, mai puţin preparatorul fizic Fane Cioacă. Secunzii săi vor fi Mircea Irimescu şi Florin Bejinariu, în vreme ce de pregătirea portarilor va răspunde Silviu Lung.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Laurentiu spune:

    Bine Ai Revenit la Tg-Jiu .. si sper sa ne astepte o perioada lunga si plina de satisfactii impreuna … oricum valoarea ta ca Antrenor e mult mai mare .. Pandurii nu te merita .. dar u ca 1 veritabil Oltean … esti dispus la sacrifici … sper ca intr-o buna zii sa mai antrenezi pe Craiova … desi nu-i support eu pe asttia de la Stiinta Severin … dar cam pe tot ce ai pus mana … sa vazut material de lucru .. doamne ajuta sa ne reauzim cu bine la sf campionatului …. Mult Succes … Hai PanDurii … 1 suporter de la mare distanta de tara 😉

  • ssss. spune:

    Aceasta este valoarea antrenorului ROMAN.Dom.Cartu in incercarea de-a gasii deja scuze in caz de nereusita,a-ti si inceput campania.Odata cu aceasta declaratie cu pregatire fizica,pai la primul repros la jucatori osa va raspunda cu aceasi scuza.Urmeaza s-a spuneti apoi ca jucatorii nu au valoare si apoi liga 2,ca la National si Mioveni.Vrem valoarea a lui CARTU !!!

  • luci spune:

    HAI CA SE POATE … FACEM CEL PUTIN UN EGAL LA CLUJ ~~~~!!!!! FORTZA PANDURII~~~!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.