RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu este speriat de ineficacitatea echipei sale

/ 9 martie 2010

După ce a tot sperat în descătuşarea atacanţilor săi, preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, recunoaşte acum că cei responsabili cu golurile la echipa gorjeană au rămas datori.

Condescu este uşor descumpănit după ce Pandurii n-au reuşit să înscrie în poarta Craiovei nici în condiţiile în care o repriză şi jumătate gorjenii au avut un om în plus pe teren: „Nu ştiu ce se întâmplă cu echipa… Asta încerc să aflu! Când nu ai 16 goluri în prima divizie degeaba vrei să faci multe puncte. Mă mir că avem la 15 goluri 21 de puncte”, a declarat preşedintele grupării gorjene. Acesta recunoaşte acum şi faptul că echipa se află pe marginea prăpastiei: „Trebuie să ne fie frică! Suntem la -12, dacă nu avem frica retrogradării înseamnă cu nu suntem conştienţi”.

În timp ce mulţi îl văd pe Ciobotariu înlăturat după seria de trei meciuri fără victorie din retur, Marin Condescu i-a luat din nou apărarea antrenorului său aruncând toată vina în spatele atacanţilor: „Antrenorul ce să facă? Să intre el? Ca fundaş el a dat mai multe goluri decât dau atacanţii noştri. Este inadmisibil. Din cele 15 goluri foarte multe sunt date de mijlocaşi şi apărători”, a mai spus preşedintele Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.