RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu merge tot pe mâna lui Cârţu

/ 8 mai 2010

Marin Condescu nu a acceptat ca Sorin Cârţu să plece de la Pandurii Târgu Jiu, asta deşi tehnicianul îşi exprimase dorinţa de a pleca de pe banca gorjenilor după semieşecul înregistrat de Pandurii pe teren propriu în faţa celor de la Poli Iaşi.

Rezultatul meciului cu Poli Iaşi a compromis serios şansele de salvare ale Pandurilor, însă preşedintele echipei gorjene rămâne optimist: „Şansele noastre nu s-au redus. Putem să ne salvăm de la retrogradare. Nu era o soluţie să schimbăm antrenorul acum, când mai sunt doar trei jocuri de disputat”, a declarat Condescu.

Preşedintele Pandurilor a fost plecat din ţară şi nu a putut urmări meciul Pandurilor cu Poli Iaşi, iar după revenirea la Târgu Jiu a avut o serie de discuţii cu cei din jurul echipei în urma cărora a luat decizia ca până la finalul campionatului Sorin Cârţu să rămână antrenorul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • teo spune:

    Buna ziua speranta moare ultima si sper ca ne vom salva nimeni numai crede dar miracole mai exista 7 puncte si poate vom fii la anul in liga1 , cred ca este o solutie excelenta pastrarea domnului cartu pe banca tehnica a echipei dansul stie ce are de facut si la fel cum craiova a uitat pentru ce a facut pentro orasul craiova cerd ca si craiova poate sa pice cfr cluj si steaua nu se vor preda nu ?speram pana la capat hai pandurii teo tgjiu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.