RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu crede că valoarea a făcut diferenţa la Urziceni

/ 19 aprilie 2010

Pandurii îşi reduc şansele de supravieţuire odată cu fiecare partidă disputată, eşecul drastic de la Urziceni fiind şi o traumă psihică suferită de elevii lui Sorin Cârţu.

Tehnicianul Pandurilor spune că scorul înregistrat de echipa sa la Urziceni este conform atât cu desfăşurarea de forţe din teren, cât şi cu valoarea celor celor două echipe: „Am arătat jalnic şi nu meritam mai mult! Nu pot să spun că suntem o echipă care nu vrea să scape de la retrogradare, dar poate am prins şi o zi mai proastă, poate şi adversarul a fost mai bun şi ne-a depăşit la toate capitolele şi atâta am putut face… Deşi altădată, şi cu Steaua şi cu Dinamo şi cu Mediaş, am jucat mai bine, dar rezultatul ne-a fost defavorabil, acum rezultatul este conform cu jocul prestat. Unirea a jucat mai bine, a prins o seară bună. E normal la experienţa lor din cupele europene e o diferenţă mare la ora actuală între Urziceni şi Pandurii”, a declarat Sorin Cârţu. Acesta crede că echipa sa este sufocată şi de situaţia în care se află, iar în momentul în care este condusă cu 2-0 nu are suficientă forţă psihică de a mai putea intra în joc atunci când are în faţă un adversar de talia Unirii Urziceni.

După această rundă, cea cu numărul 28, Pandurii au mai coborât un loc în Liga I, ocupând acum poziţia a 16-a, la patru puncte distanţă de primul loc neretrogradabil, etapa viitoare urmând a întâlni pe teren propriu, sâmbătă de la ora 15:00, pe FC Braşov.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.