RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârțu se gândește déjà și la meciul de la Mediaș de la sfârșitul săptămânii

/ 8 aprilie 2010

Indiferent de rezultatul meciului cu Dinamo, Pandurii au de disputant duminică un meci capital pentru menținerea echipei gorjene în prima ligă, trupa lui Sorin Cârțu urmând a evolua în deplasare în ompania celor de la Gaz Metan Mediaș.

Cristi Pustai, antrenorul medieșenilor, s-a gândit să sacrifice într-un fel partida de la Urziceni pentru a-I avea la dispoziție duminică pe cei mai buni jucători ai săi. În acest sens, Pustai a mers la Urziceni cu o echipă fără jumătate din titularii obișnuiți, numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea te pe terenul campioanei, Gaz Metan reușind mult mai mult decât și-a propus și a scos un nesperat rezultat de egalitate în compania elevilor lui Rony Levy.

Sorin Cârțu crede că decizia lui Pustai de a menaja jucătorii aflați la limita suspendării ar fi putut fi un mesaj îndreptat spre arbitrii întâlnirii de astăzi de la Târgu Jiu: „Am văzut ce-a făcut Pustai. Asta spune ceva. A zis că a luat decizia că are jucători cu galben şi să nu ia altele. Înseamnă că te gândeşti la o chestie, adică şi la jucători de la alte echipe, să primească nişte galbene şi cineva să dea cartonaşe. Când te gândeşti la tine că nu duci acolo să iei galbene, te gândeşti şi în altă parte să dea la alţii. Teoremă contra”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și Pandurii Târgu Jiu se va disputa duminică la Mediaș, cu începere de la ora 15:00 și va fi transmisă în direct de GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.