RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Steaua are probleme de lot pentru meciul cu Pandurii

/ 24 martie 2010

Antrenorul Mihai Stoichiţă are serioase probleme înaintea meciului de la Târgu Jiu cu Pandurii, un meci de la care vor lipsi câţiva jucători importanţi din angrenajul Stelei.

Cea mai importantă pierdere a lui Stoichiţă pare a fi mijlocaşul Ovidiu Petre, jucător ce a căpătat la jocul cu Gaz Metan Mediaş o contractură, jucătorul preferat al lui Gigi Becali antrenându-se în ultimul timp doar la sala de forţă. Problemele lui Stoichiţă la închidere sunt cu atât mai mari cu cât Pleşan este şi el accidentat, iar revenirea lui Bicfalvi după o accidentare mai veche este pusă sub semnul întrebării.

Eliminat în meciul cu Dinamo, Golanski a primit doar o etapă de suspendare, aşa că el va putea fi folosit la meciul cu Pandurii de vineri, polonezul urmând a-l înlocui pe Petre Marin, jucător suspendat pentru acest meci după ce la partida cu Gaz Metan Mediaş a primit cel de-al patrulea cartonaş galben în această stagiune. În aceeaşi situaţie cu Petre Marin se află şi pandurul Grecu, jucătorul de bandă stânga urmând a vedea meciul cu Steaua din tribuna „Municipal”-ului târgujian.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.