RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme de efectiv pentru Pandurii înaintea meciului cu Universitatea Craiova

/ 1 martie 2010

Partida Pandurilor cu Universitatea Craiova, programată a se disputa peste o săptămână, luni, 8 martie, se anunţă deosebit de dificilă nu doar privită prin prisma locurilor ocupate de cele două echipe, dar şi din cauza suspendărilor.

Doi dintre titularii Pandurilor la meciul de la Vaslui au primit cel de-al şaptelea cartonaş galben din această stagiune şi vor vedea partida cu Universitatea Craiova din tribuna „Municipal”-ului. Este vorba de fundaşul central sârb Novak Martinovic şi de mijlocaşul la închidere Mădălin Murgan.

Dacă în privinţa lui Martinovic soluţia cea mai la îndemână pare a fi Adrian Rusu, cel pe care Ciobotariu l-a plimbat pe mai multe posturi, când fundaş dreapta, când mijlocaş la închidere, iar la Vaslui chiar fundaş stânga, în ceea ce priveşte soluţiile de acoperire a postului de mijlocaş la închidere par destul de limitate, asta în ciuda faptului că înaintea startului de retur Ciobotariu susţinea că acolo nu vor fi probleme. Plecarea lui Florin Stângă pare a fi una greu de suplinit, soluţiile alese până acum fiind departe de a fi măcar mulţumitoare. Adrian Nalaţi a fost marea deziluzie a debutului de retur, evoluţiile sale fiind la limita penibilului, în vreme ce Păcurar este departe de forma ce-l scotea în evidenţă şi-l punea pe lista de transfer a celor de la CFR Cluj sau Dinamo, ex-bistriţeanul părând a fi mai mult cu gândul la ratarea transferului decât la jocul echipei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    DACA MAI PIERDE SI MECIU CU CRAIOVA. ! CIOBI CU PARARE DE RAU AR TREBUI SATI DAI DEMISIA .!!… ESTI VARZA CA ANTRENOR. !!…DUTE SI MAI INVATA ANTRENORAT SI DUPAIA SA MAI TRECI PE LA NOI !!

  • catalin spune:

    dinamo:->. cu ei are probleme de efectiv oricine pt. ca joaca si tusierii pentru ei

  • andrey spune:

    Stanca-popete rusu chibulcutean cardoso-hidisan pacurar nalati lazic-raskovic kamara….sa inceapa cu echipa asta….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.