RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Poli Iaşi are probleme de lot înaintea meciului cu Pandurii

/ 24 noiembrie 2009

stanga iasiLoviţi de virusul gripal, ieşenii au mulţi jucători indisponibili pentru jocul cu Pandurii, însă numai absenţa lui Buta este cauzată de temuta gripă A-H1N1.

Petre Grigoraş nu se va putea baza la meciul cu Pandurii pe serviciile lui Cristi Bratu, atacantul fiind suspendat după cartonaşul roşu primit în ultima etapă de campionat, dar nici pe Negru, Milea, Viveiros şi Straton, toţi cu probleme medicale mai vechi. Celor deja enumeraţi, pe lista absenţilor este şi numele lui Bersnjak, slovenul de 28 de ani fiind exclus din lot de antrenorul ieşenilor, acesta anunţând conducerea că a renunţat la serviciile acestuia.

Dacă Poli Iaşi anunţă mari probleme de lot, Pandurii au deplasat în capitala Moldovei cei mai buni jucători pe care Ciobotariu îi are la dispoziţie, doar Arrieta fiind lăsat acasă din cauza unei rupturi musculare, însă atacantul iberic nu mai intrase în vederile tehnicienilor echipei gorjene în ultimele patru etape. În schimb, în lotul echipei a revenit Ghindeanu, refăcut după o ruptură musculară ce l-a ţinut departe de gazon destul de mult timp, iar problemele acuzate la genunchi de Cardoso nu au fost grave, prezenţa lui pe teren la meciul de la Iaşi fiind foarte probabilă.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.