RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, mai tari decât Glasgow Rangers – 0-0 cu Unirea Urziceni

/ 25 octombrie 2009

raskovic_unirea

La doar câteva zile după ce campionii României umileau pe Glasgow Rangers în Liga Campionilor, Unirea Urziceni n-a reuşit mai mult de un rezultat de egalitate cu Pandurii lui Sorin Cârţu. Meciul disputat la Târgu Jiu între Pandurii şi Unirea s-a încheiat cu scorul de 0-0 după un joc încrâncenat, lipsit de ocazii mari de a marca, dar apreciat de cei aproximativ 5.000 de gorjeni aflaţi în tribunele “Municipalului” pentru determinarea arătată în teren de elevii lui Sorinaccio.

Pandurii puteau detona bomba marcând în poarta lui Tudor la ocazia avută de Dedu în prima repriză, dar mijlocaşul gorjenilor a trimis balonul pe lângă buturi în minutul 28 sau prin Chibulcutean, care a trimis balonul, cu capul, pe lângă poarta ialomiţenilor în minutul 70.

Oaspeţii au forţat pe final obţinerea celor trei puncte, dar Stanca s-a opus cu succes în două rânduri la execuţiile lui Onofraş în minutele 74 şi 81. Pandurii au încheiat meciul în zece oameni după ce Păcurar a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 84, însă chiar şi în aceste condiţii nu au cedat punctul oferit de rezultatul de egalitate.

După trei remize în ultimele trei runde, două în faţa celor de la Dinamo şi Unirea, Pandurii au urcat pe locul 9 în Liga I şi vor juca etapa viitoare, în deplasare, cu FC Braşov.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.