RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vor juca vineri cu Unirea Urziceni

/ 13 aprilie 2010

Pandurii n-au primit decât o zi de pauză după meciul de la Mediaş, programul Ligii I oferind vineri gorjenilor o întâlnire cu campioana, Unirea Urziceni.

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit calendarul rundei cu numărul 28, iar Pandurii vor juca la Urziceni vineri, cu începere de la ora 20:30, partida urmând a fi transmisă în direct de GSP TV.

Pentru meciul cu Unrea Urziceni, antrenorul Sorin Cârţu are mai multe probleme de lot. În primul rând, tehnicianul nu se va putea baza pe Cardoso, brazilianul încasând la Mediaş cel de-al şaptelea cartonaş galben din această stagiune fiind supendat pentru meciul cu Unirea. Răzvan Stanca a părăsit terenul la Mediaş după ce a suferit o accidentare la spate, aceasta fiind o problemă mai veche a portarului Pandurilor, meciul de la Urziceni fiind pus sub semnul întrebării de către acesta. Tot probleme medicale are şi Mădălin Murgan, acesta nefiind încă refăcut după accidentarea de la genunchi suferită la partida cu Dinamo, mijlocajul Pandurilor fiind luni supus unui nou examen medical.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.