RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea aşteaptă mai mult de la Voiculeţ

/ 30 septembrie 2010

Cu doar şase puncte acumulate din nouă etape, Pandurii sunt cu mult sub ceea ce se aştepta de la acest debut de campionat.

Antrenorul Ionuţ Badea crede că situaţia echipei ar fi fost cu totul alta dacă unele momente bune ar fi fost speculate şi Pandurii ar fi reuşit să lege măcar o dată două rezultate pozitive. De asemenea, Badea spune că unii dintre jucători nu au ajuns încă la nivelul maxim al exprimării lor pe teren, cel mai bun exemplu fiind mijlocaşul Claudiu Voiculeţ, un jucător dorit de tehnician şi ajuns la Pandurii abia după disputarea primelor patru etape: “Voiculeţ este undeva sub ceea ce aşteptam eu la ora actuală, dar el rămâne un jucător cu reale calităţi care poate schimba echilibrul unei partide oricând. E greu de spus acum ce îi lipseşte acum pentru a fi în acest moment la nivelul aşteptat, dar ar putea ajunge în curând acolo. Depinde de el, de societate, de noi, de cum putem să-l facem să dea mai mult decât a dat până acum”, a declarat Ionuţ Badea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.