RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voiculeţ, un transfer încă nerezolvat

/ 21 iulie 2010

Înregimentarea lui Claudiu Voiculeţ este încă o problemă nerezolvată de Pandurii, asta deşi atât jucătorul cât şi conducerea echipei gorjene îşi doreşte acest lucru.

La mijloc este însă o problemă contractuală între Internaţional Curtea de Argeş şi fosta echipă a lui Voiculeţ, Farul Constanţa: „Cu Voiculeţ este o problemă mai complicată. Urmează să ne înţelegem şi cu el în cursul avcestei săptămâni. El este jucătorul Farului şi trebuie achitată o sumă către echipa constănţeană. Noi îl dorim pentru că este un jucător cu experienţă, maturitate şi este doar o problemă financiară între Internaţional şi Farul, problemă care sperăm să o rezolvăm pentru a-l avea în lot pe Voiculeţ”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro.

Tot preşedintele executiv al gorjenilor a explicat şi care este problema lui Adrian Iordache, cel de-al doilea jucător din lotul lui Badea care nu are clarificată situaţia la Pandurii: „Joi este termen la comisie unde se va judeca memoriul jucătorului în care Adrian Iordache cere să devină jucător liber de contract. Sperăm într-o decizie favorabilă, însă orice este posibil în funcţie de decizia comisiei. Dacă nu va fi o decizie favorabilă sau va fi o amânare, atunci Adrian Iordache nu va putea juca în meciul cu Unirea Urziceni”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.