RSS post comments feeds rss email feeds twitter

70% din suprafaţa de joc de pe “Municipal” se află încă sub un strat de zăpadă

/ 16 februarie 2010

Circa 30% din suprafaţa de joc a terenului “Municipal” din Târgu Jiu a fost deszăpezită, procesul de înlăturare a zăpezii de pe terenul pe care Pandurii ar trebui să joace duminică în compania Astrei urmând a continua mâine, când se va apela şi la 20 de deţinuţi de la Penitenciarul din Târgu Jiu.

Deşi s-au încercat şi utilaje moderne de deszăpezire, administratorii bazei sportive au apelat în cele din urmă tot la metodele tradiţionale de teama de a nu afecta şi mai mult gazonul, după îndepărtarea zăpezii terenul fiind foarte moale. Înarmaţi cu lopeţi şi folii, cu ajutorul cărora au cărat spre pistă zăpada ridicată de pe gazon, circa 50 de oameni au participat marţi la încercarea de a oferi Pandurilor o suprafaţă de joc dacă nu foarte bună, măcar fără zăpadă. În această seară, cu ajutorul Primăriei Târgu Jiu, se va trece la preluarea zăpezii de pe pistă şi scoaterea ei din incinta Complexului Municipal pentru ca miercuri să se încerce încheierea deszăpezirii suprafeţei de joc.


Pandurii urmează să joace pentru prima dată pe “Municipal” duminică, de la ora 16:00, în cadrul primei etape a returului, adversari fiindu-le jucătorii de la Astra Ploieşti, deşi se aşteapta o decizie cu privire la amânarea returului, aceasta nu a fost luată, Liga Profesionistă de Fotbal nefiind de acord cu amânarea susţinând că vremea se va îndrepta în următoarele zile.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.