RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a trecut fără probleme de Poli Municipal Timişoara

/ 6 decembrie 2009

handbal_timisoara_1Băieţii lui Vasile Stângă au învins cu scorul de 28-23 (15-14) de Poli Municipal Timişoara, o echipă care n-a făcut faţă jocului decât 10-15 minute din prima repriză, perioadă în care, surprinzător, a condus chiar şi cu patru goluri.

Partida de la Târgu Jiu a început cu circa 10 minute mai târziu decât era programată, la Sală nefiind prezent medicul, acesta uitând că echipa are meci programat la ora 11:00, precedentele partide jucate de Energia acasă în acest campionat disputându-se de obicei la ora 18:00.

Întârzierea i-a deconectat pe jucătorii echipei gorjene, uşor obosiţi şi după deplasarea lungă pe care au avut-o etapa trecută la Odorhei, iar rezultatul acestei deconcentrări s-a concretizat cu o serie de şase goluri consecutive marcate de oaspeţi, care au revenit de la 6-4 la 6-10 cât arăta tabela în minutul 18. Stângă a reacţionat scoţându-l din poartă pe Dragomir, total neinspirat de această dată, şi în următoarele opt minute echipa sa reuşit egalarea, iar la pauză gazdele au intrat la cabine cu un avantaj minim, scor 15-14.

Aşa cum era de aşteptat, valoare lotului Energiei şi-a spus cuvântul după revenirea de la vestiare, timişorenii n-au mai avut forţa de a se opune cu succes acţiunilor trupei lui Stângă şi nu l-au mai avut nici pe portarul Vass la fel de insiprat ca în prima parte, atunci când a avut nu mai puţin de 13 intervenţii în care şi-a salvat echipa. Energia a luat jocul pe cont propriu şi, cu şase minute înainte de final reuşise să rezolve definitiv problema învingătoarei, tabela indicând 27-21, relaxarea de final nepunând în pericol victoria care asigură echipei gorjene în proporţie de 80-90% iernarea pe podiumul Ligii Naţionale.

www.sportingorj.ro

handbal_timisoara_2

Energia Pandurii Târgu Jiu – Poli Municipal Timişoara 28-23 (15-14)

Sala Polivalentă Târgu Jiu, spectatori: 500

Energia: Rădulescu (12 intervenţii), Dragomir (4 intervenţii), Păiuş, Truică, Humberto (5), V. Popescu, Kapular (1), Apolzan (9), Criciotoiu, Enache, Kukrika (3), Florea (8), Giotoiu (2). Antrenor: Vasile Stângă.

Poli Timişoara: Vass (15 intervenţii), Tcaciuc, Cotinghiu, Nagy (3), Şimicu (8), Sarandan, Mirkovic (1), Papuc, David (2), Macovei, Sofian, Spahic (4), Ursu (5), Coruja. Antrenor: Nedeljko Vuckovic.

Arbitri: Sorin Dinu şi Constantin Din.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.