RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condiţii improprii de antrenament pentru Pandurii la revenirea la Târgu Jiu

/ 10 februarie 2010

Pandurii se reunesc astăzi la ora 16:00 pentru un prim antrenament după revenirea din Antalya, însă condiţiile întâlnite la Târgu Jiu sunt departe de a fi considerate propice antrenamentelor.

La ora 12:00 terenul sintetic din cadrul Complexului Municipal din Târgu Jiu era îngheţat şi acoperit pe alocuri cu zăpadă deşi în mod evident s-au făcut unele eforturi pentru îndepărtarea zăpezii de pe suprafaţa de joc. Terenul trei este acoperit cu zăpadă la fel cum se întâmplă şi cu suprafaţa de joc a terenului principal, una dintre puţinele opţiuni ale fotbaliştilor lui Liviu Ciobotariu fiind o uşoară alergare efectuată pe pista de atletism, si ea acoperită, însă cu zăpadă bătătorită.

Situaţia precară a terenurilor din Târgu Jiu a făcut ca meciul amical programat pentru sâmbătă, când Pandurii trebuiau să joace cu Gloria Buzău, să fie anulat, cei doi antrenori luând această decizie pentru a-şi proteja jucătorii de eventualele accidentări cauzate de starea gazonului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.