RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Starea gazonului de pe „Municipal” a fost afectată de ploile căzute în ultima perioadă

/ 9 decembrie 2009

teren_baltiTerenul pe care Pandurii vor juca ultimul meci din acest sezon este afectat de ploaia căzută în ultima vreme, suprafaţa de joc fiind moale şi parţial acoperită de bălţi.

Oficialii Pandurilor se tem ca jocul echipei să nu fie afectat de starea terenului considerând că pentru a obţine cele trei puncte în meciul cu Unirea Alba Iulia echipa gorjeană va fi obligată să practice un joc de angajament: „Terenul va fi un impediment pentru echipa noastră dacă va ploua în continuare. Sperăm ca el să nu fie foarte afectat pentru că, atunci când joci pe teren propriu, calitatea gazonului este un factor deosebit de important. Totuşi ambele echipe vor juca pe acelaşi teren şi suntem obligaţi să ne adaptăm şi nu trebuie să uităm că ne trebuie victoria, iar scopul scuză mijloacele”, a declarat secundul Pandurilor, Florin Bejinariu.

Prognoza meteo nu este deloc una încurajatoare, joi anunţându-se în continuare ploi, iar la ora jocului fiind foarte probabil chiar să ningă, temperatura scăzând undeva în jurul valorii de 1°C.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.