RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Precauţie maximă la Pandurii: Uşor răcit, Murgan a fost izolat de restul echipei!

/ 11 noiembrie 2009

murgan 1111Pandurii nu vor să rişte nimic şi la primul semn de răceală mijlocaşul Mădălin Murgan a şi fost trimis acasă pentru a fi izolat de restul coechipierilor.

Medicul echipei, Ion Şerban, spune că nu este vorba despre un caz deosebit şi nu crede că vor fi probleme, dar a decis că este mai bine să se evite orice risc: „Murgan e doar puţin răcit, dar l-am şi izolat de restul echipei şi l-am trimis la domiciliu. Eu sper că nu ve vor pune probleme doesebite, nici de gripă sezonieră şi nici de gripă porcină”.

Ion Şerban a mai declarat că nu se teme de acest virus pentru că staff-ul echipei va fi pregătit pentru a se proteja în cazul în care meciul se va disputa. Medicul echipei spune că în cazul unei deplasări în Moldova se va alege un cantonament într-o zonă cât de cât izolată pentru a se evita contactul cu prea multe persoane şi chiar şi lotul va fi unul la limita numărului minim necesar antrenorului pentru acel meci, doar în timpul partidei existând posibilitatea infestării: „Singura preocupare a noastră ca aceia care vor fi pe teren de la Poli Iaşi să fie sănătoşi 100%, să nu fie purtători de virus şi să ne transmită şi nouă boala în timpul meciului. Se transmite prin contact direct pentru că mai pui mâna pe adversar şi boala se poate transmite şi în timpul unui meci de fotbal”, a concluzionat Ion Şerban.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.