RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stan, Voiculeţ şi Ad. Iordache nu au semnat contractele cu Pandurii

/ 27 iulie 2010

Deşi campionatul a început, iar Pandurii se pregătesc deja pentru a doua partidă din acest sezon, trei jucători nu au semnat încă înţelegeri cu gruparea gorjeană.

Daniel Stan, Claudiu Voiculeţ şi Adrian Iordache se pregătesc la Târgu Jiu sub comanda lui Ionuţ Badea însă nu sunt jucători ai Pandurilor, diferite probleme împiedicându-i să semneze contractele. „Daniel Stan şi Voiculeţ sunt în continuare accidentaţi, iar Adrian Iordache are în continuare probleme, dar sper ca în această săptămână el să fie transferat. Nu se pune problema de negociere jucător-club, ci este vorba de o altă situaţie, de altă natură. Sper de asemenea ca şi Voiculeţ să facă parte din lotul nostru din această săptămână. Sunt ceva probleme administrative în ceea ce priveşte transferul lui Voiculeţ. La Daniel Stan ne mai gândim dacă el rămâne sau nu în funcţie şi de anumite confirmări pe care le aşteptăm din partea unor jucători pe postul lui”, a explicat antrenorul Ionuţ Badea situaţia celor trei jucători. Badea a mai precizat că mijlocaşul Claudiu Voiculeţ are mari şanse de a juca în meciul din runda a treia, când Pandurii vor întâlni pe Dinamo la Târgu Jiu: „Voiculeţ a făcut toate antrenamentele şi din punct de vedere fizic este gata să evolueze. Dacă va semna acordul de transfer şi contractul, probabil va intra în calcul pentru meciul cu Dinamo”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.