RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Claudiu Voiculeţ, din nou aproape de Pandurii

/ 10 august 2010

Plecarea lui Victor Piţurcă de la Steaua deschide din nou oportunitatea Pandurilor de a-l avea în lot pe Claudiu Voiculeţ.

După ce s-a aflat în pregătire cu Pandurii vreme de două săptămâni, la propunerea lui Florin Marin, mijlocaşul Claudiu Voiculeţ a ajuns la Steaua, acolo unde însă n-a apucat să semneze un contract cu clubul bucureştean, conflictul dintre Gigi Becali şi Victor Piţurcă trenând încheierea tranzacţiei cu Benone Lazăr, cel care îl deţine pe jucător. „Avem mari şanse ca Voiculeţ să ajungă în curând la Pandurii şi nu este vorba de un împrumut”, a dezvăluit Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al Pandurilor, încercarea de a-l pune pe mijlocaş pe tavă lui Ionuţ Badea, antrenorul gorjenilor dorindu-l foarte mult pe jucătorul despre care a spus că este unul dintre cei mai buni jucători pe postul său din ţară. Pârvulescu a purtat deja o serie de discuţii cu toate părţile implicate, cu jucătorul, dar şi cu Florin Marin, cel care-l dusese pe Voiculeţ la Steaua şi aşteaptă ca în curând Pandurii să-l poată transfera pe mijlocaşul dorit de Badea.

Eugen Pârvulescu a declarat că iniţial Benone Lazăr a cerut Pandurilor 250.000 de euro, o sumă considerată mult prea mare pentru bugetul de care dispune în acest moment echipa gorjeană şi din această cauză Voiculeţ a ajuns la Steaua, însă acum este de aşteptat ca preţul să fie unul mult mai mic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.