RSS post comments feeds rss email feeds twitter

E oficial, Pandurii sunt din nou în Liga I

/ 15 iulie 2010

Preşedintele executiv al Pandurilor a declarat pentru www.sportingorj.ro că Pandurii sunt beneficiarii retragerii celor de la Internaţional Curtea de Argeş din Liga I, echipa gorjeană urmând a juca din nou în primul eşalon.

„Confirm toate discuţiile avute cu patronul Benone Lazăr, care-mi este şi preieten. Acesta mi-a mărturisit că îi este greu să susţină în continuare echipa în condiţiile crizei. Pot confirma şi faptul că Internaţional Curtea de Argeş a depus documentele prin care certifică retragerea din Liga I, iar conform regulamentelor în vigoare, beneficiarii locului rămas vacant suntem noi, Pandurii Târgu Jiu. Acum aşteptăm hârtia oficială din partea Ligii Profesioniste de Fotbal. Am avut două zile foarte grele. Şi încă mai avem de muncă. Vom avea o şedinţă la club pentru a pune la punct toate detaliile legate de jucători şi de staff-ul tehnic. Ne interesează în primul rând jucătorii tineri de la Internaţional Curtea de Argeş. Sunt nişte jucători interesanţi acolo şi, probabil, vom lua de acolo 10-12 jucători. Ne bucurăm că Pandurii vor juca din nou în prima ligă şi suntem siguri că am adus o mare bucurie şi în rândul suporterilor echipei, suporteri pe care îi aşteptăm la meciuri în Liga I. Ceea ce trebuie noi să facem acum este să ne asigurăm că pe viitor nu vom mai fi nevoiţi să trecem prin astfel de situaţii”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al Pandurilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.