RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pârvulescu nu crede în posibilitatea revenirii în Liga I în locul celor de la Internaţional

/ 27 iunie 2010

Preşedintele executiv al Pandurilor nu crede într-o revenire a gorjenilor în Liga I în urma retragerii celor de la Internaţional Curtea de Argeş din campionat din cauza problemelor financiare.

Eugen Pârvulescu a declarat pentru www.sportingorj.ro că discuţiile pe care el le-a avut cu patronul argeşenilor s-au limitat la transferul celor doi jucători doriţi de Pandurii: “Eu nu ştiu nimic despre eventuala retragere a celor de la Internaţional. Poate se discută aceste lucruri cu preşedintele Condescu. Nu pot să confirm nimic din cele apărute în presă. Personal am vorbit cu Benone Lazăr, care-mi este şi bun prieten, despre cei doi jucători, Vezan şi Zăgrean, acum două săptămâni, dar nu mi-a spus nimic despre această variantă şi nici nu mi-a zis că ar avea ceva probleme”, a declarat preşedintele executiv de la Pandurii. În schimb. Pârvulescu spune că din discuţiile pe care le-a avut cu Benone Lazăr a dedus că acesta este dispus să facă performanţă, însă are nevoie de sprijinul Primăriei Piteşti: “Despre echipa lui îmi povestea, la vremea aceea, că şi-ar dori un parteneriat cu Primăria pentru a face o echipă puternică în Argeş pentru că de unul singur e greu să faci performanţă”, a mai declarat oficialul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.