RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu nu mai crede în salvarea de la retrogradare pe criteriul administrativ

/ 18 mai 2010

Preşedintele Pandurilor lasă să se înţeleagă că şansele ca echipa sa să continue în prima ligă se leagă doar de rezultatele meciurilor de sâmbătă, rezultate care să plaseze echipa pe locul 14.

Marin Condescu nu mai pare la fel de convins acum că vor exista echipe care nu vor primi licenţa astfel încât şi locul 15 să asigure rămânerea în primul eşalon fotbalistic al ţării: „Sunt mici şanse să rămânem în liga 1 pe criteriu administrativ.  Eu nu cred în această variantă. Noi ne-am făcut datoria din punct de vedere administrativ. Ce s-a întâmplat în acest retur a fost altceva…”, a declarat preşedintele Pandurilor. Acesta a mai spus că o retrogradare nu trebuie privită ca un capăt de lume: “Nu este tragedie, suntem la sport. O retrogradare nu este absolut nimic dramatic. Este o perioadă de reflecţie, de schimbare a echipei. Nu este o tragedie să faci un pas înapoi pentru a analiza toate greşelile făcute, să ne reorientăm, să facem o echipă tânără de perspectivă şi să avem ca obiectiv revenirea în primul eşalon fotbalistic al ţării”, a mai declarat preşedintele Pandurilor despre situaţia în care echipa gorjeană nu va reuşi să se salveze de la retrogradare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.