RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu crede că Gică Popescu ar fi câştigat alegerile de la FRF

/ 25 ianuarie 2010

Susţinător al lui Gică Popescu pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Marin Condescu este sigur că fostul căpitan al naţionalei ar fi reuşit să se impună în faţa lui Mircea Sandu.

Preşedintele Pandurilor a declarat că trăieşte cu regretul că nu a avut mai multă putere de convingere în faţa lui Gică Popescu: „Am regretul că nu am reuşit să-l conving pe Gică Popescu să candideze pentru că astăzi ar fi fost preşedintele federaţiei”, a afirmat Condescu pentru Digi Sport. Preşedintele Pandurilor a reamintit că a fost sunat de fostul internaţional în preziua anunţului prin care a făcut cunoscut faptul că nu va candida şi că, din respect pentru Gică Popescu, nu a încercat să-i schimbe decizia considerând că acesta a cântărit foarte bine situaţia.

Condescu spune că nu crede că cei de la Federaţia Română de fotbal vor începe o aşa zisă vânătoare a celor care au votat contra lui Mircea Sandu şi îi recomandă acestuia să înveţe din ceea ce s-a întâmplat la aceste alegeri: „Să-i de-a Dumnezeu sănătate şi să sperăm că a învăţat ceva din acest vot negativ pe care l-a primit şi lucrurile vor evolua într-o anumită direcţie. Sper de asemenea ca Lupescu să aibă un cuvânt mult mai greu de spus în conducerea federaţiei”, a concluzionat preşedintele Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.