RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marin Condescu: „Cred că Gică Popescu nu a avut timpul necesar să vină cu ceva concret”

/ 6 ianuarie 2010

Marin Condescu regretă faptul că Gică Popescu nu candidează pentru funcţia de preşedinte al FRF, dar spune că respectă decizia fostului căpitan al naţionalei şi se va reorienta cu privire la persoana spre care se vor îndrepta atât votul Pandurilor cât şi cele ale echipelor susţinute de sindicatele din minerit şi energie.

Preşedintele Pandurilor spune că, în opinia sa, timpul prea scurt avut la dispoziţie pentru alcătuirea unui program bine fundamentat l-a împiedicat pe Gică Popescu să-şi depună candidatura: „Gică Popescu m-a sunat aseară, pe la ora 11:00 şi mi-a comunicat această decizie a lui, decizie pe care o respect. N-am încercat să îl conving să adopte o altă poziţie. Mi-a spus că ar fi dorit  să pornească nişte proiecte la care voia să aibă şi o finanţare asigurată. Aşa ar fi putut prezenta în programul lui nişte proiecte pentru infrastructură şi pentru dezvoltarea fotbalului românesc care nu ar fi avut acoperire fiindcă nu a avut timp să le concretizeze din punct de vedere al suportului material. Eu cred că el nu a avut timpul necesar să vină cu ceva concret şi fiind un om practic nu a vrut să prezinte nişte proiecte la care nu ar fi avut acoperire pentru că în perioada următoare ar fi trebuit să răspundă într-un fel sau altul pentru aceste proiecte”, a declarat Marin Condescu.

Decizia luată de Gică Popescu, aceea de a nu candida pentru cel mai înalt post din conducerea FRF, face ca Marin Condescu să aibă motiv de meditaţie în zilele premergătoare alegerilor, programate pentru data de 25 ianuarie, în acest moment preşedintele Pandurilor declarând că ia în calcul fiecare candidat, chiar şi pe Mircea Sandu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.