RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au plecat la Piteşti pentru meciul cu Internaţional

/ 12 martie 2010

Pandurii au plecat la Piteşti după antrenamentul de dimineaţă, sâmbătă de la ora 17:00 urmând a juca pe Stadionul „Nicolae Dobrin” în faţa celor de la Internaţional Piteşti.

Antrenorul Liviu Ciobotariu şi-a păstrat decizia şi a plecat la Piteşti fără cei patru jucători trimişi la echipa a doua, Raskovic, Martinovic, Hidişan şi Stromajer fiind lăsaţi în seama lui Gabi Zahiu la Târgu Jiu.

În ceea ce priveşte partida de la Piteşti, antrenorul Ciobotariu nu a dorit să facă nicio declaraţie spunând că face acest lucru din superstiţie dorind să vorbească doar după meci, aceasta fiind probabil şi cauza pentru care de această dată nu a avut loc nici obişnuita conferinţă de presă săptămânală dinaintea partidei de campionat.

Pandurii au deplasat la Piteşti un lot de 18 jucători, acesta fiind format din portarii Stanca şi Mingote şi jucătorii de câmp Popete, Tătaru, Chibulcutean, Cardoso, Grecu, Ghindeanu, Murgan, Orac, Păcurar, Vranjes, Nalaţi, Tremonti, Lazic, Kamara, Tilincă şi Arrieta. În afara jucătorilor trimişi la echipa a doua, Ciobotariu nu se va putea baza la Piteşti nici pe Dedu, care nu a ajuns încă la acelaşi nivel de pregătire cu colegii săi după operaţia la umăr suferită în decembrie, şi Rusu, care va rata şi partida cu Ceahlăul după accidentarea suferită la genunchi în finalul meciului de la Vaslui.

Internaţional Curtea de Argeş, adversarul de sâmbătă al Pandurilor, are cel mai slab bilanţ din Liga I în ceea ce priveşte jocurile disputate pe teren propriu, trupa lui Ionuţ Badea având în cont doar trei puncte obţinute în urma victoriei în faţa celor de la Astra Ploieşti, restul partidelor fiind pierdute de formaţia argeşeană.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.