RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, gata să sacrifice terenul III pentru a se antrena pentru meciul cu Astra

/ 18 februarie 2010

Lipsa unui teren pe care Pandurii să se poată antrena pentru meciul cu Astra Ploieşti în condiţii similare cu cele pe care jucătorii le vor întâlni evoluând duminică pe „Municipal” i-a făcut pe oficialii grupării gorjene să caute terenuri de antrenament în tot judeţul.

Alături de oficiali ai clubului, drumurile Gorjului au fost bătute şi de antrenorul Liviu Ciobotariu, însă totul a fost în zadar, singura soluţie rămasă fiind aceea a sacrificării unei jumătăţi din terenul III din cadrul Complexului „Municipal” din Târgu Jiu, teren aflat încă sub nămeţi, dar care va fi deszăpezit pentru a face loc jucătorilor Pandurilor:

Ciobotariu spune că îşi doreşte o victorie la debutul în retur şi pentru a o obţine a conceput şi o formulă de joc în care a luat în calcul starea gazonului, tehnicianul aşteptându-se la un meci de angajament în care va folosi atât jucători de viteză, cât şi jucători de forţă.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Astra Ploieşti este programat a se disputa duminică de la ora 16:00 pe stadionul „Municipal”, întâlnirea fiind transmisă în direct de GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.