RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condiţii de ploaie la ora meciului cu Astra

/ 16 februarie 2010

Programaţi a juca duminică meciul cu Astra Ploieşti din cadrul primei runde a returului, Pandurii ar putea vedea terenul dezăpezit miercuri, terenul principal de pe “Municipal” fiind supus încă de luni primelor încercări de îndepărtare a stratului de zăpadă.

Conducerea clubului gorjean spune că nu va fi o problemă în a îndepărta zăpada de pe suprafaţa de joc, însă terenul va fi destul de moale la ora jocului, mai ales că veştile venite de la Administraţia Naţională de Meteorologie nu sunt îmbucurătoare. Dacă de zăpadă se pare că am scăpat, temperaturile în întreaga ţară fiind în evidentă creştere, zilele următoare precum şi cele în care se vor juca meciurile primei etape a returului vor fi unele ploiase.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că duminică la Târgu Jiu vor fi condiţii de ploaie, iar temperaturile vor fi undeva în jurul valorii de 8 grade Celsius.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.