RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu nu regretă anularea amicalului cu Gloria Buzău

/ 11 februarie 2010

Având în vedere condiţiile în care ar fi trebuit să se dispute amicalul cu Gloria Buzău, antrenorul Liviu Ciobotariu nu regretă anularea acestuia.

Tehnicianul Pandurilor spune că un amical jucat înaintea returului pe un teren sintetic sau pe unul îmbibat cu apă nu-l ajuta cu nimic, nici pe el în a stabili o strategie pentru primul meci oficial al anului, nici pentru jucători, aceştia riscând accidentări chiar înaintea reluării campionatului: „Dacă jucam cu cei de la Buzău şi nu puteam juca pe terenul nostru, pe central, acel amical nu avea nici o relevanţă. Pentru că eu aş fi dorit să joc un meci în condiţiile unui meci oficial. Adică să joc un meci acasă, pe terenul nostru, cu arbitrii, un joc care cât de cât să fie cu o echipă bună. Dar dacă joc pe sintetic sau pe terenul trei nu e acelaşi lucru pentru că nu sunt aceleaşi dimensiuni şi nici acelaşi lucru ca pe terenul nostru”, a declarat Ciobotariu.

Dacă nimic nu va interveni între timp, Pandurii urmează să joace primul joc al returului peste o săptămână, la Târgu Jiu, în compania celor de la Astra Ploieşti, cel mai probabil partida urmând a fi programată de Liga Profesionistă de Fotbal a se disputa vineri, 19 februarie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.