RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu, mulţumit pe jumătate după primul amical

/ 27 ianuarie 2010

După disputarea primului joc amical din Antalya, antrenorul Pandurilor, Liviu Ciobotariu, spune că nu l-a interesat rezultatul partidei, ci doar să vadă în ce fel fac faţă tinerii jucători pe care intenţionează să-i promoveze la prima echipă atunci când au joacă împotriva unei echipe puternice.

Tehnicianul Pandurilor a mai spus că după meciul cu Amkar Perm i-a dezvăluit faptul că nu toţi dintre cei vizaţi pentru saltul spre prima echipă sunt îndeajuns de pregătiţi: „Rezultatul nu m-a interesat, ci am vrut doar să văd dacă, în condiţiile unui joc bun, cu un adversar puternic, unii dintre jucătorii noştri pot face faţă pentru lotul primei echipe. Am jucat cu o echipă foarte bună a celor de la Akmar, joacă în prima ligă din Rusia , şi unii dintre jucători mei au demonstrat că pot să joace la acest nivel, alţii mai puţin”,  a declarat Ciobotariu pentru www.pandurii-tg-jiu.ro .

Antrenorul echipei gorjene a nenţionat că la următoarea partidă, cea cu austriecii de la SV Ried, care se va disputa pe 30 ianuarie, va folosi jucătorii care nu au evoluat în meciul cu ruşii de la Amkar Perm.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.