RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voiculeţ ar putea debuta la Pandurii chiar la meciul cu Gaz Metan Mediaş

/ 17 august 2010

Claudiu Voiculeţ ar putea deveni “pandur” cu acte în regulă în această săptămână, au spus-o oficialii gorjenilor şi o susţine şi jucătorul, care se află deja la Târgu Jiu.

Mijlocaşul care a evoluat ultima dată în tricoul celor de la Internaţional Curtea de Argeş spune că semnase deja cu Steaua, dar plecarea lui Piţurcă a prins contractul său pe drumul spre LPF, aşa că el n-a mai fost înregistrat, iar acum îşi doreşte să lucreze din nou cu Ionuţ Badea: “Am venit şi pentru domnul Badea. Mi-a plăcut cum am lucrat la Internaţional şi sper să facem treabă bună. Oricine îşi doreşte să joace la Steaua. Asta e, dacă n-a fost să fie pentru mine.. Sper să fac o figură bună aici şi vedem ce va fi în continuare”, a explicat Voiculeţ. Acesta spune că, deşi mai simte uşoare dureri la gleznă, ar putea debuta pentru Pandurii chiar în meciul de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaş, liderul la zi al Ligii I: “Depinde şi de domnul Badea şi de condiţia fizică dacă voi debuta sâmbătă. Încă mă mai supără glezna puţin, dar sper să se rezolve în această săptămână. Îmi propun să joc bine, să câştigăm cât mai multe meciuri şi să ne clasăm cât mai sus. Am jucat mijlocaş ofensiv la Internaţional, vom vedea ce va fi aici”, a mai declarat Voiculeţ, jucător care urmează să semneze cu Pandurii un contract pentru doi ani în aceleaşi condiţii pe care le avea la Internaţional Curtea de Argeş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.