RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea, confirmat la Pandurii

/ 23 august 2010

Faptul că echipa gorjeană nu a reuşit în cinci etape să câştige vreun meci nu le dă motive de îngrijorare celor din conducerea pandurilor. Astfel, aceştia au reacţionat după ce astăzi a apărut în presa centrală un articol în care se vehicula informaţia că Ionuţ Badea ar fi pe făraş. „Nici gând să ne despărţim de Ionuţ Badea. El rămâne la Pandurii. Trebuie să avem răbdare şi încredere în echipă”, a spus preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu.

Fără victorie în primele cinci etape, gorjenii se află în subsolul Ligii 1. Remiza cu Gaz Metan Mediaş nu le-a picat deloc bine gorjenilor, tot mai mulţi suporteri fiind de părere că echipa va avea aceeaşi soartă ca şi anul trecut. Totuşi, antrenorul Ionuţ Badea nu este deloc speriat de evoluţia echipei şi nici de poziţia din clasament. „Consider în continuare că clasamentul pentru mine e relativ, este foarte important ca jocul echipei să funcţioneze, fiecare meci e tratat de o manieră aparte, există acelaşi obiectiv, trei puncte, modul de abordare e diferit în funcţie şi de adversar, de jucătorii care urmează a fi introduşi în teren”, a spus Ionuţ Badea. Acesta are propriul clasament separat de cel real. „Din păcate, noi am câştigat un meci, cel cu Unirea dar nu e înregistrat”, este marele regret al lui Badea.

Referitor la ultimul rezultat, Badea este ferm. „Au fost două echipe foarte bine închise pe fază defensivă, tot jocul a fost condiţionat de acest aspect. La nivel de voinţă se simte o creştere în jocul echipei. Am întâlnit echipa cu forma cea mai bună a campionatului”, a mai susţinut antrenorul pandurilor.

Fără a străluci în jocurile de până acum, gorjenii au început din nou să aibă emoţii. „Eu susţin în continuare că locul ocupat acum nu este cel real”, susţine Pârvulescu.

În ceea ce priveşte un eventual şoc produs la echipă printr-o despărţire de Ionuţ Badea, omul numărul unu de la Pandurii, Marin Condescu a ţinut să anunţe printr-un comunicat că aşteaptă de la trupa lui Badea să aibă rezultate. „Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu apreciază activitatea antrenorului Ionuţ Badea şi îl susţine în continuare pentru a forma o echipă de perspectivă şi care să aibă şi rezultate”, se spune într-un comunicat emis de conducerea pandurilor.

Comentează!

4 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.