RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lui Badea nu-i e frică de o reacţie negativă a publicului

/ 20 iulie 2010

Renunţarea la o parte dintre jucătorii pe care suporterii Pandurilor îi au la suflet în ciuda contraperformanţei reuşite în ultimul sezon, când echipa gorjeană a retrogradat, ar putea să aducă asupra lui Ionuţ Badea o reacţie adversă din partea tribunei, însă tehnicianul nu se sperie.

Badea şi-a explicat opţiunile prin nivelul de pregătire şi a precizat că şi jucătorii păstraţi vor avea şanse de a pătrunde în primul unsprezece: „Când vor fi la stadion 7-8.000 de spectatori problema identităţii va fi rezolvată. Există o diferenţă de pregătire dintre jucătorii de la Internaţional şi cei de la Pandurii, publicul trebuie să înţeleagă. Cei de aici sunt undeva la 50% din potenţialul lor. Toţi vor avea o şansă, pentru mine e important ca atunci când le-o ofer să nu o scape”, a declarat antrenorul Pandurilor. Acesta le-a mai promis suporterilor un fotbal de care să fie mândri şi o echipă pe care o vor iubi în continuare: „Târgu Jiu a avut media cea mai bună de spectatori din Liga I pe teren propriu, ceea ce înseamnă că publicul de aici iubeşte foarte mult fotbalul şi o să-l iubească şi mai mult. Încercăm să jucăm un fotbal complet care să şi placă ochiului”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.