RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea vrea să profite de sincopele dinamoviştilor

/ 6 august 2010

Antrenorul Pandurilor şi-ar fi dorit o întâlnire mai târzie cu echipa în tricoul căreia a câştigat singurul său titlu din cariera de jucător considerând că Dinamo ar putea avea mai multe sincope în partea a doua a campionatului.

„Aş fi preferat să jucăm cu ei mai târziu pentru că e posibil să aibă sincope fizice pe final pentru că au avut un timp scurt de pregătire înainte de începutul campionatului. Dar asta nu are implicaţii la nivelul partidei”, a declarat Ionuţ Badea înaintea meciului pierdut de Dinamo la Split în compania celor de la Haiduk Split. Tehnicianul Pandurilor mai spune că trebuie luate în calcul toate aspectele atunci când joci cu Dinamo: „Poate fi un avantaj că ei au jucat la jumătatea săptămânii, dar poate fi şi un dezavantaj. Depinde de noi. Toate aspectele se iau în calcul la fiecare partidă”, a declarat Badea.

Chiar dacă Dinamo se află încă în sufletul său şi reprezintă una dintre forţele fotbalului românesc, Ionuţ Badea spune că îşi propune obţinerea victoriei, una care să deschidă noi perspective echipei sale, care după două etape are un singur punct în clasamentul Ligii I.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.